Köpvillkor

Betalning

Alla priser är inklusive 25% moms, Frakt tillkommer. 

 

Beställning

Kan göras via e-mail eller per telefon:

013-271070

Vardagar  8.30-17.00 Lunch 12.00-13.00

Vi orderbekräftar Er order, är varan lagerförd skickas den senast dagen efter Er beställning, är varan tillfälligt slut eller ej lagerförd framgår leveransdatum i ordererkännandet, normalt 3-6 dagar.

 

Frakt

Fraktkostnad tillkommer enligt nedan:

1 kolli:                           210 kr

2 kolli:                          250 kr

3 kolli:                          300 kr

4 -10 kolli                    335 kr

 

Garanti

Våra avgassystem är av mycket hög kvalitet och vi lämnar 2 års garanti från leveransdatum, för katalysatorer lämnar vi 1 års garanti från leveransdatum. Vid garanti ärenden ska Ni Kontakta oss innan retur sker. Kunden ansvarar för kostnaden för frakten till oss, vi ansvarar för fraktkostnaden av ersättningsvaran.

 

Ångerrätt

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du tagit emot varan. Om du vill ångra eller byta en vara måste du först kontakta oss för vårt godkännande. Varan får ej vara använd eller varit monterad samt att varan är oskadad och att etiketter sitter kvar. Vid utnyttjande av ångerrätt  betalar kunden  returfrakten till oss, kunden ansvarar även för att varan kommer till oss i oskadat skick . Det är därför viktigt att du packar varan väl vid retur. Outlösta paket omfattas ej av ångerrätt enligt distansavtalslagen.

Har du frågor kan du ringa oss på 013-271070

 

Outlösta paket

För paket som inte blivit utlösta debiterar vi Er en avgift på 350 kr för de kostnader Ni har orsakat oss, expediering, packning, emballage, frakt, returfrakt samt returbehandling.

GDPR - Vår hantering av dina personuppgifter

Vi hanterar alla personuppgifter med integritet och lämnar aldrig ut dem till tredjepart. Vi använder dina personuppgifter för att expediera din beställning och säkerställa vårt garantiåtagande.

Vi sparar dina uppgifter så länge som det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål, eller så länge som vi enligt lag är skyldiga att göra det. Därefter raderas dina personuppgifter.

Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade.

Vi kan inte radera dina uppgifter i de fall det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas.

Avgassystem.eu använder inte uppgifter om epostadress eller mobiltelefonnummer för reklamutskick, men det mobiltelefonnummer du anger i kassan används för SMS-avisering av transportör.

2 års garanti på samtliga avgassystem

Monteringssats ingår till alla avgassystem

Hittar du inte rätt?

Om du vill ha hjälp att hitta rätt ljuddämpare till din bil kan du ringa oss på telefon: 013-271070

Varför köpa avgassystem från oss?

Vi har specialiserat oss på avgassystem och upphängningar till de vanligaste bilarna i Europa. Vi har system till hundratals bilar på hyllan som vi kan leverera samma dag. Vi importerar direkt från fabriker i Europa och kan därför hålla mycket låga priser. Enkelt och tryggt och med två års garanti.
-
Brett sortiment
Telefonsupport
Låga priser
Säker betalning
Delbetalning med Klarna
Snabba leveranser från vårt lager